Support..

SYSTEM support..

TCA Engineering kan pga sin gedigna erfarenhet och kunskap inom automationsområdet tillhandahålla support av fler system och anläggningsmiljöer än vad som anges under SYSTEM menyn. Kontakta oss för ett samtal...

KOMMUNIKATION..

Vi har erfarenhet av och möjlighet till att supportera ett stort utval av integrationslösningar för olika protokoll. M-bus integration via Piigabs gateways eller DCV integration via Bacnet är några exempel på integrations-/kommunikationslösningar som vi dels implementerat och även kan supportera.

TJÄNSTER..

Vi kan leverera totallösningar från förstudie till fullt färdiga anläggningar med full funktionsgaranti. Vi arbetar och har stor erfarenhet av att utföra och leverera tjänster som entreprenör eller beställarrepresentant. Vårt breda spektrum och erfarenhet av tjänsteleveranser är i mångt och mycket unik inom automationsindustrin, då våra medarbetare är en blandning av resurser som har stor erfarenhet av olika roller. Kontakta oss för att få mer information över vad vi kan erbjuda just Er..